Koraal logo

Leren bij Koraal

Leren en ontwikkelen vinden we heel belangrijk bij Koraal. Leerlingen en stagiaires zorgen immers voor een frisse blik op de organisatie.
Daarom bieden wij op onze locaties diverse mogelijkheden voor leerlingen (BBL, BOL, HBO-duaal) en stagiaires.

BBL & zij-instromers

Kies je voor werken en leren bij Koraal, dan volg je de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je komt bij ons in dienst als leerling-werknemer. Je gaat 1 dag in de week naar school en de overige uren draai je mee op een groep. Je kunt overdag ingezet worden maar ook 's avonds en in het weekend. Soms zelfs 's nachts. Ben je langer dan een jaar bij ons, dan wissel je minstens één keer van werkplek.

De opleiding duurt maximaal 4 jaar. Koraal betaalt jouw lesgeld en het studiemateriaal. Je krijgt een begeleider op school en een werkbegeleider bij Koraal. Samen zorg je ervoor dat je jouw opleidingsperiode op een prettige manier doorloopt.  

De volgende MBO-opleidingen kun je via Koraal volgen: Verzorgende IG, Medewerker Maatschappelijke Zorg, Verpleegkundige en Pedagogisch Medewerker.

HBO-duaal

Ook als je een HBO-opleiding wilt volgen, kun je kiezen voor leren en werken: HBO-duaaltraject. Denk hierbij aan de volgende opleidingen: Social Work, Pedagogiek, Social Studies, SPH en Verpleegkunde.

Stages

Volg je een opleiding in de zorg en welzijn? En ben je op zoek naar een leerzame, uitdagende stageplaats? Ook dan ben je van harte welkom bij Koraal!

Wat bieden we jou?

Als je bij Koraal in dienst komt - of stage komt lopen - kun je rekenen op:

  • Een professionele begeleiding en beoordeling.
  • Een duidelijk omschreven takenpakket.
  • Een leer-/arbeidsovereenkomst of een stageovereenkomst (afhankelijk van je opleiding).
  • Een passend salaris of een stagevergoeding.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met Jenny of Fleur.