Koraal logo

Toegankelijkheid

U kunt de manier waarop de website van Koraal Groep wordt weergegeven aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u inzoomen op hele pagina's of alleen de lettergrootte veranderen. Hieronder leest u hoe u deze website leesbaarder kunt maken voor uzelf.

Inzoomen op de website
Met de zoomfunctie van Internet Explorer (vanaf versie 7) kunt u de weergave van een webpagina vergroten of verkleinen. In tegenstelling tot het wijzigen van de tekengrootte, wordt met de zoomfunctie alles op de pagina vergroot of verkleind, inclusief tekst en afbeeldingen. U kunt zoomen van 10% tot 1000%.

  1. Klik rechtsonder in het Internet Explorer-scherm op de pijl naast de knop Zoomniveau wijzigen.
     
  2. Klik op het gewenste vergrotings- of verkleiningspercentage als u naar een vooraf gedefinieerd zoomniveau wilt gaan, of...
     
  3. Klik op Aangepast als u een aangepast niveau wilt opgeven. Typ een zoomwaarde in en klik op OK.
     

Lettergrootte aanpassen in de browser
In nagenoeg alle browsers kunt u de lettergrootte aanpassen via het menu Beeld (in Engelstalige browsers heet dit menu View). Open het menu Beeld, selecteer Tekengrootte (Text Size) en kies de lettergrootte die u het prettigst vindt.

Lettergrootte aanpassen met toetsenbord en muis
Ook met behulp van uw muis en toetsenbord kunt u snel kiezen voor de gewenste grootte van de letters. Uw muis moet dan wel naast een linker- en een rechtermuisknop een wieltje in het midden hebben. Druk op uw toetsenbord de Ctrl-toets in, houd deze vast en beweeg het wieltje op uw muis heen en weer. Vervolgens ziet u de lettergrootte op de website veranderen. Stel op deze manier de gewenste grootte van de letters in.