Koraal

Over Koraal

Binnen Koraal staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal. Wij zijn actief op de terreinen jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie.

Wat beweegt ons?

Koraal heeft uitgebreide specialistische kennis en ervaring in huis: jeugdzorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding. Koraal is ingedeeld in zes regio’s - in Limburg en Noord-Brabant - en één landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis van Koraal wordt gebundeld.

Samen met onze cliënten, leerlingen en hun netwerk willen wij ontdekken waar hun kracht ligt en die gezamenlijk verder tot ontwikkeling brengen met als doel dat iedere mens op zijn eigen manier kan meedoen in de samenleving. De ontwikkeling van cliënten en leerlingen vraagt dat wij continu op zoek zijn naar (nieuwe) mogelijkheden. Wij werken daarbij nauw samen met onze cliënten, leerlingen en hun netwerk. Daarnaast delen wij binnen Koraal onze kennis en ervaring en maken wij gebruik maken van elkaars expertise. 

Door onze regionale indeling zijn we in staat mensen met een complexe zorg- en ondersteuningsvraag breed, integraal en vanuit één regionaal aanspreekpunt te ondersteunen. We organiseren de ondersteuning dichtbij onze cliënten en leerlingen en hun netwerk. Buiten Koraal werken wij samen met partners en ketens in het veld, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Meer weten over Koraal? Kijk dan snel op www.koraal.nl


Postadres
Postbus 5109
6130 PC Sittard

Bezoekadres
Valkstraat 14
6135 GC Sittard

Routeplanner
Wilt u ons bezoeken? Gebruik dan de routeplanner om de route vanaf uw startlocatie te berekenen.