Koraal logo

Onmogelijkheden
Zorgenkind
Probleemleerling

Bekijk vacatures

De kracht van Koraal Onderwijs

Jij helpt onze leerlingen groeien, op elk mogelijk vlak. En jij groeit met ze mee. Als leerkracht, als begeleider, als teamlid en als mens. Zo doen we alles samen in het gespecialiseerd onderwijs bij Koraal. Je werkt samen met het kind, samen met je collega’s en samen met alle andere betrokkenen die zich inzetten voor de zorg en ontwikkeling van deze jonge talenten.

Onderwijs op een Koraal school is maatwerk. Ook dat doe je samen. Daarnaast betekent maatwerk dat je zelf veel vrijheid hebt om jezelf én je leerlingen te ontwikkelen op de manier die het beste past. Elke onderwijskracht van Koraal Onderwijs gaat vol overtuiging voor een mooie toekomst van iedere leerling. Ongeacht de soms zo wankele beginsituatie van onze leerlingen. Stap voor stap, doen wat kán. Zie het kind. Kijk naar talenten, onderwijskansen. Denk in mogelijkheden. Dát is de kracht van Koraal Onderwijs.

Filter de vacatures

Regio

Locatie

Soort dienstverband

Opleidingsniveau

Aantal uren

Vacatures

Loading

Over ons

Werken bij Koraal Onderwijs is werken in gespecialiseerd onderwijs. Op onze scholen werk je dus met een uitdagende groep leerlingen die extra aandacht nodig heeft. Ongeacht je functie, voor deze leerlingen vervul je meerdere rollen waarin je zowel didactisch als pedagogisch bezig bent. Je bent dus elke dag opnieuw meer dan een onderwijskracht alleen. Jij bent een kracht van Koraal Onderwijs.

Zie jij het kind, de leerling én de mogelijkheden? Dan heb ook jij de kracht van Koraal Onderwijs! Met elkaar bestaan we uit 18 SO- en VSO-scholen en een kennis- en expertisecentrum. Koraal biedt speciaal en voortgezet speciaal onderwijs via Het Driespan, Saltho Onderwijs en De Vlinder. Meer informatie over de cluster verdeling kunt u vinden op www.koraal.nl/speciaal-onderwijs.

We zijn actief met 750 collega’s, voor maar liefst 1723 leerlingen. Er is dus altijd wel ruimte voor een collega onderwijskracht als jij!

Blog