Koraal logo

P.I. School Hondsberg

P.I. School Hondsberg is een school voor gespecialiseerd onderwijs in Oisterwijk. We bieden maatwerk in SO en VSO voor kinderen en jongeren tussen 4 en 20 jaar in Oisterwijk. Veel leerlingen kennen een hectisch schoolverleden, gecombineerd met lang thuiszitten. Ze zijn vanwege diverse omstandigheden het vertrouwen in het onderwijs kwijtgeraakt. Hun sociaal-emotionele ontwikkeling loopt vaak achter en de gedragsproblematieken zitten hun mogelijkheden voor de toekomst in de weg.
 

Om hiermee om te leren gaan, verblijft een groot deel van onze leerlingen tijdelijk bij De Hondsberg voor diagnostiek en exploratieve behandeling. Gedurende die periode biedt ons team gericht, passend onderwijs. Samenwerken met het team, de zorg om de leerlingen heen en de leerlingen zelf is een pittige, maar mooie taak hier op school.
 

Het primaire doel op de Hondsberg is om onze leerlingen op een positieve, opbouwende en ondersteunende manier het juiste programma te bieden. Zo helpen we de leerlingen samen om zich verder te ontwikkelen en (opnieuw) te leren functioneren in een schoolomgeving.

Ben jij op zoek naar een uitdaging?

Solliciteer direct Bekijk vacatures