Koraal logo

De Kornalijn

De Konalijn is een school voor gespecialiseerd onderwijs in Bergen op Zoom. Ons team biedt onze leerlingen een open, prettig, rustig en veilig klimaat waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en lekker kunnen leren en ontwikkelen. Daartoe hebben onze leerlingen wel wat extra ondersteuning nodig, want een groot deel van onze 4 tot 13-jarigen heeft te maken met gedrags- of psychiatrische problematiek. Voor deze leerlingen ben je veel meer dan leraar alleen. 

Bij De Kornalijn hebben we ook een time-out-groep, De Trampoline, waar leerlingen met gedrags- of werkhoudingsproblemen van omliggende basisscholen terecht kunnen om aan de slag te gaan met hun uitdagingen voor een begeleide terugkeer naar het regulier onderwijs.

Op De Kornalijn werken we met affiniteit samen met ouders en de leerlingen aan hun ontwikkeling. Op maat. We stemmen het lesprogramma af op de kansen, mogelijkheden en wensen van de kinderen zelf. Ook op sociaal-emotioneel vlak biedt het team steun. En vanuit SWPBS werken we aan een fijne sfeer, stimuleren we zelfstandig werken. Kleine successen vieren we natuurlijk met de leerlingen en met elkaar. 
 

Ben jij op zoek naar een uitdaging?

Solliciteer direct Bekijk vacatures