Koraal logo
Terug naar overzicht

Sabrina Krahmer

Sabrina werkt sinds 2002 bij Koraal - locatie Simpelveld als senior groepsleider. Zij is de coach op de werkvloer en stuurt medewerkers aan op het inhoudelijk werken met de cliënten. Ze werkt soms mee in diensten maar is veel op de achtergrond betrokken in processen en de teamdynamiek.

'Ik ga écht elke dag met plezier naar mijn werk, omdat mijn baan zo divers is en ik met verschillende doelgroepen in aanraking kom. Iedereen vult deze functie op zijn of haar manier in, uitgaande wat het product van je afdeling nodig heeft. Ik ben veel bezig met werving en samenwerking met ketenpartners, verbindingen leggen met scholen en collega instellingen. In mijn werk kan ik alles doen wat ik leuk vind. Ik ben er trots op dat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen op de manier die ik zelf voor ogen had. Koraal biedt mij als medewerker ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Het is fijn om binnen een organisatie je eigen pad te kunnen bewandelen. 

Ik haal nog steeds veel voldoening uit mijn werk mét en vóór cliënten. Het geeft me een goed gevoel als ons team weer een tevreden cliënt heeft geholpen om een stapje verder te komen in zijn of haar eigen ontwikkeling. We zijn er immers om ze iets te leren. Ik hoop dat cliënten met een positief gevoel terug kijken op hun behandeling  binnen Koraal.'